JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Ghost in The Shell

Toamna începe cu producții atractive și palpitante, cu actori talentați și premiați în marile festivaluri.

John Travolta vine la FilmBox cu un film atipic pentru el. Actorul are rolul principal în science-fiction-ul ”Battlefield Earth” (”Câmp De Luptă: Pământul - O saga a anului 3000”), un film a cărui acțiune este plasată într-un viitor sumbru. După ce omenirea a fost aproape de dispariție și supusă la sclavie de către o specie de extratereștri în anul 3000, începe să se revolte. Nu ratați o producție unică sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 23:05, la FilmBox.

După un science-fiction palpitant, este timpul pentru o poveste romantică. Într-un sat uitat din Mexic, Tita și Pedro se îndrăgostesc, dar căsătoria lor este una interzisă.  Inima Titei se rupe când mama ei îi propune lui Pedro să se însoare cu sora Titei. El acceptă asta, spunând că o face doar pentru a putea trăi în preajma Titei. Distrusă de durere, Tita își descoperă un talent nebănuit. ”Like Water For Chocolate” (”Ca apa în ciocolată”) este duminică, 15 septembrie, de la ora 22:00, la FilmBox.

Și tot la FilmBox, trei actrițe superbe ne bucură ultima duminică din septembrie. Gwyneth Paltrow, Christina Applegate și Kelly Preston joacă în ”View from the Top” (”Stewardesa”), pe 29 septembrie, de la ora 22:00. După ce a citit cartea lui Sally Weston, probabil cea mai cunoscută fostă însoțitoare de zbor din lume, Donna consideră că pentru a putea scăpa din Silver Springs trebuie să devină însoțitor de zbor, în ciuda faptului că nu a fost niciodată într-un avion. Donna dovedește calități înnăscute pentru această meserie, dar drumul său va fi presărat cu piedici.

Ne mutăm pe FilmBox Extra unde îi putem vedea în acțiune pe Tommy Lee Jones, Samuel L. Jackson și Guy Pearce în ”The Rules Of Engagement” (”Regula Jocului”), vineri, 27 septembrie, de la ora 23:30. Colonelul Terry Childers (Samuel L.Jackson), de peste 30 de ani la Pușcașii Marini, decorat, veteran de război, este considerat un patriot, un erou. Dar acum, patria pe care a slujit-o exemplar îl judecă pentru o misiune soldată cu rezultate tragice. El vrea să fie apărat de colonelul Hays Hodges (Tommy Lee Jones), un vechi tovarăș de arme, care îi datorează viața.

Aaron Paul și Emily Ratajkowski sunt protagoniștii thrillerului de vineri, 13 septembrie, de la FilmBox Extra. Un cuplu petrece un weekend într-o casă de vacanță închiriată, la țară, în Italia, ca o încercare de a își repara relația, dar devin victime ale sinistrului plan făurit de către proprietarul casei. ”Welcome Home” (”Bine ați venit”) începe la ora 22:00.

Tom Selleck, câştigător al premiilor Emmy şi Globul de Aur, are rolul principal în ”Monte Walsh”, un film despre Vestul Sălbatic. Cu acţiunea petrecându-se în anii 1800, ”Monte Walsh” spune povestea unui cowboy dur care refuză să cedeze în faţa greutăţilor, chiar dacă stilul lui de viaţă devine, cu repeziciune, parte din trecut. Povestea captivantă este vineri, 20 septembrie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra.

Și FilmBox Plus vine cu surprize în septembrie. Serialul ”Hard Sun” (”Soare crud”) este una dintre ele. Producția este o combinație reușită de dramă, crimă și science-fiction. Cele 6 episoade urmăresc pas cu pas încercările a doi detectivi cu puncte de vedere opuse, forțați să lucreze împreună într-o lume criminală pre-apocaliptică. Din 5 septembrie, în fiecare joi, de la ora 22:00.

”The Last of the Mohicans” (”Ultimul mohican”) este joi, 12 septembrie, de la ora 00:05, la FilmBox Plus. În această producție din 1992, câștigătoare a premiului Oscar, Daniel Day–Lewis (indianul Hawkeye) și Madeleine Stowe (englezoaica) se îndrăgostesc pe fondul Războiului Indiano-Francez din 1936.

”În sfârșit un film care a surprins exact cum s-a desfășurat un război, un film de război adevărat” - este una dintre laudele aduse producției ”The Great Raid” (”Marele raid”). Acțiunea se desfășoară în Filipine, în anul 1945 și spune adevărata poveste a celui de Al 6-lea Batalion de Asalt, sub comanda lui Henry Mucci (Benjamin Bratt) care preia o curajoasă misiune de salvare, la limita imposibilului. Filmul este vineri, 6 septembrie, de la ora 22:00, la FilmBox Plus.

La FilmBox Premium, Nicolas Cage, Rachel Nichols și Max Ryan joacă în ”Rage” (”Furia”), un thriller intens, programat pe 24 septembrie, de la ora 22:50. Filmul are în prim plan un criminal reabilitat, a cărui fiică este răpită. Așa că acesta își adună vechea bandă și caută să facă dreptate în felul său.

Scarlett Johansson este vineri, 6 septembrie, la FilmBox Premium, în drama science-fiction ”Ghost in the Shell” (”Spiritul din cochilie”). Acțiunea se petrece într-o Japonie în care mulţi oameni au creiere cibernetice, ceea ce îi expune atacurilor unor hackeri. O unitate de elită, numită Section 9, condusă de personajul lui Scarlett Johansson - Major, un hibrid unic, om-cyborg - va ajunge să lupte împotriva acestor hackeri care îşi pot obliga victimele să comită orice infracţiune. Filmul începe la ora 21:00.

În septembrie, avem vești bune pentru cei care au îndrăgit serialul ”The Mafia Kills Only in the Summer” (”Mafia ucide doar vara”). Sezonul 2 începe pe 7 septembrie, la FilmBox Premium, cu episoade noi în fiecare sâmbătă, de la ora 21:00. ”Sezonul 2 continuă cu același mixt unic de dramă și comedie” au remarcat criticii la lansarea din 2018 a continuării serialului lui Pif.

Denzel Washington are un rol dificil în ”Flight” (”Zborul”), o dramă cu accente thriller de neratat. Whip Whitaker este un pilot de linie. În timpul unui zbor de la Orlando la Atlanta ceva nu merge bine, iar Whip este nevoit să prăbușească  avionul. Reușește însă să salveze aproape toate persoanele afla la bord. Când se trezește în spital, află că există acuzații penale la adresa sa deoarece testul de sânge dezvăluise că era intoxicat cu alcool și cocaină. Povestea cutremurătoare este duminică, 22 septembrie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

FilmBox Family vine cu o propunere europeană - un film rusesc, în care trei tinere familii de ruși merg în vacanța de iarnă într-o țară exotică fără nume, intenționând să închirieze un apartament pe plajă. Cu toate acestea, din cauza numeroaselor obstacole comice, nu ajung niciodată la plajă, rămânând la hotel pe durata întregii vacanțe. ”On the Sea” (”Pe mare”) este duminică, 8 septembrie, de la ora 22:00.

Și tot la FilmBox Familiy este programată pentru duminică, 22 septembrie, începând cu ora 22:00, o poveste absolut emoționantă. Un copil de la orfelinat se împrietenește cu un câine care se dovedește a aparține președintelui Statelor Unite. Băiatul se hotărăște să fugă de la casa de copii pentru a înapoia câinele la Casa Albă. Cum se va încheia aventura sa, aflați la final de săptămână din ”First Dog” (”Câinele Președintelui”).

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII