JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Un decembrie de poveste, cu FilmBox

Decembrie este luna pe care o petrecem în familie, în jurul bradului și cu ochii pe...FilmBox.

FilmBox a pregătit ceva special pentru ziua de Crăciun: ”Finding Neverland” (”În căutarea tărâmului de nicăieri”). Producția regizată de Marc Forster, cu Johny Deep și Kate Winslet în rolurile principale, detaliază povestea autorului romanului "Peter Pan", J.M. Barrie, şi cum a scris romanul clasic pentru copii. Acesta a avut ocazia să cunoască patru copii fără tată. Pornind de la timpul petrecut cu copiii, scrie o poveste despre copii care nu vor să crească. Miercuri, 25 decembrie, ora 22:00.

La o oră după ce vom intra în 2020, la FilmBox puteți urmări ”From Dusk till Dawn” (”De la apusul la răsăritul soarelui”). Seth Gecko şi fratele lui mai mic Richard jefuiesc o bancă în Texas, și iau ostatici un preot și familia lui. Apoi fug în Mexic, unde urmau să se întâlnească cu ceilalți hoți. Ajunși la locul de întâlnire, cei doi frați își dau seama că se confruntă cu situații și personaje periculoase și misterioase. George Clooney, Harvey Keitel, Quentin Tarantino, Salma Hayek fac parte din distribuția filmului programat pe 1 ianuarie, la ora 1 noaptea.

La FilmBox Extra, vineri, 13 decembrie, de la ora 22:00, începe ”Arrival” (”Primul contact”). Când 12 nave spațiale misterioase apar în jurul lumii, Louise Banks, un lingvist, este însărcinat cu interpretarea limbajului ipoteticilor vizitatori extratereștri.

Mergem apoi în Libia, 2012. La o bază neoficială a CIA-ului din Benghazi, un grup de foşti antreprenori militari se ocupă de securitate. După căderea lui Gaddafi apare o lipsă de putere şi climatul e volatil. Armele se găsesc uşor. Chris Stevens, ambasadorul american din Libia, vizitează zona, şi stă într-un campus de lângă baza CIA-ului. În noaptea de 11 septembrie 2012, campusul ambasadorului este atacat de grupuri de localnici înarmaţi până-n dinţi. Singurele forţe gata şi în stare să apare campusul sunt şase angajaţi CIA. ”13 Hours: The Secret Soldiers from Benghazi” (”13 ore: trupele secrete din Benghazi”) este vineri, 27 decembrie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra.

Iar în ultima seară din 2019, sărbătorim alături de Scarlett Johansson, care este ”Spiritul din cochilie” (”Ghost in the Shell”). Într-un viitor apropiat, maiorul Mira Killian (Scarlett Johansson) este singura de felul ei: un om salvat de un atac terorist îngrozitor, care este transformat în robot ca să devină soldatul perfect devotat opririi celor mai periculoşi infractori din lume. Când terorismul atinge un nou nivel care include abilitatea de a se infiltra în minţile oamenilor şi de a-i controla, maiorul Killian este singura în stare să-i oprească. În timp ce se pregăteşte să înfrunte un nou inamic, maiorul Killian descoperă că a fost minţită; viaţa ei nu a fost salvată, ci furată. Nimic nu o va opri să-şi recupereze trecutul, să afle cine i-a făcut asta şi să-i oprească înainte să sufere şi alţii.

„Bernie” este o comedie neagră despre o relaţie dintr-un orăşel din estul statului Texas între un asistent al unui antreprenor de pompe funebre nervos, dar iubit (Jack Black) şi doamna îngâmfată a oraşului (Shirley MacLaine). Filmul, regizat de Richard Linklater (regizorul filmului „The School of Rock”) este bazat pe un articol publicat de revista Texas Monthly în anul 1998. Articolul face o cronică a vieţii lui Bernie Tiede, care a transformat oraşul Carthage prin generozitatea sa şi care a fost arestat pentru o infracțiune gravă. ”Bernie” este duminică, 8 decembrie, de la ora 22:00, la FilmBox Plus.

O doctoriţă angajează o damă de companie ca să îi seducă soţul, pe care aceasta îl bănuieşte că o inşeală, deşi niște evenimente neprevăzute pun familia în pericol. ”Chloe” este la FilmBox Plus, duminică, 29 decembrie, de la ora 22:00.

Iar în a doua zi de Crăciun, la FilmBox Plus, de la ora 22:00, ne bucurăm de ”Christmas Mail” (”Scrisori pentru Moș Crăciun”). În această comedie romantică, o femeie misterioasă care lucrează la poştă şi răspunde scrisorilor pentru Moş Crăciun se îndrăgosteşte de un poștaș deziluzionat.

La FilmBox Premium, în Ajun de Crăciun, de la ora 19:15, aflăm povestea fascinantă a lui Grace de Monaco, interpretată magistral de Nicole Kidman. Este istoria crizei mariajului și a crizei de identitate a fostei stele hollywoodiene Grace Kelly, în timpul unei dispute politice între prințul Rainier III de Monaco și francezul Charles De Gaulle și o invazie franceză la Monaco la începutul anilor '60.

Un lunetist dintr-o echipă de asasini mercenari îl omoară pe ministrul minelor din Congo. Ținta precisă  a lui Terrier îl obligă să se ascundă. Revenind în Congo ani mai târziu, el însuși devine ținta unei echipe de succes. ”The Gunman” (”The Gunman: pe viață și pe moarte”) este marți, 31 decembrie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

Iar Vin Diesel este la FilmBox Premium în a doua zi de Crăciun, de la ora 21:00, în ”XXX: Return of  Xander Cage” (”Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage”). Xander Cage (Vin Diesel), fost sportiv devenit agent guvernamental, e forțat să iasă din exilul autoimpus și să pornească într-o cursă pe viață și pe moarte pe urmele lui Xiang și al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mâinile lor o armă cu numele de cod “Cutia Pandorei”, care, odată activată, nu mai poate fi oprită, și care amenință să distrugă lumea.

Ultimele trei propuneri vin de la FilmBox Family. ”Spy Kids: All The Time in the World” (”Copiii spioni: tot timpul din lume”) este duminică, 8 decembrie, de la ora 22:00. În acest film superba Jessica Alba joacă rolul principal al unui super agent care s-a retras, Marissa Wilson, o femeie care încearcă să se adapteze la viaţa din afara acţiunilor de spionaj, alături de familia ei care nu ştie nimic despre fosta ei profesie.

De la creatorii francizei ”Scary Movie” vine filmul ”Superhero Movie” (”Comedie cu Supereroi”), duminică, 15 decembrie, de la ora 22:00, la FilmBox Premium. După ce este mușcat de o libelulă mutant, liceanul coate goale Rick Riker începe să dezvolte super-puteri. Forța musculară crește până la un nivel incredibil, iar tegumentele devin o adevărată armură imposibil de penetrat. Decis să își folosească noile abilități în slujba binelui, Rick își croiește un costum și adoptă pseudonimul The Dragonfly.

Te-ai întrebat vreodată de ce Moș Crăciun a ales să aibă această meserie? Plasată într-un peisaj care taie respirația, descoperă povestea nespusă a vieții lui Moș Crăciun atunci când învinge tragediile și greutățile personale pentru a avea o inimă mare și pură plină de dragoste pentru copiii din întreaga lume. ”Christmas Story” (”O poveste de Crăciun”) este la FilmBox Family, joi, 26 decembrie, de la ora 20:40.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII