JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Scarlett Johansson, la FilmBox Extra, în ultima zi din an

Scarlett Johansson Ghost in The Shell

Încheiem anul cu o actriță de 5 stele, aflată într-o continuă ascensiune.

Scarlett Ingrid Johansson s-a născut pe 22 noiembrie 1984, la New York, într-o familie mai mult decât interesantă. Tatăl ei, Karsten Olaf Johansson este arhitect, din Copenhaga, iar bunicul patern a fost istoric de artă și regizor de film, cu origini suedeze. Mama lui Scarlett, Melanie Sloan a fost producătoare și are origini poloneze și rusești. Scarlett are o soră mai mare, Vanessa, la rândul ei actriță, un frate mai mare, Adrian și un frate geamăn, Hunter.

În 2018, a devenit cea mai bine plătită actriță din lume și a apărut de nenumărate ori în Forbes Celebrity 100. Filmele ei au adus peste 14,3 miliarde de dolari la nivel mondial, ceea ce a propulsat-o pe Johansson pe locul 3 în topul celor mai prolifice vedete din box office, din toate timpurile.

Născută și crescută în Manhattan, Scarlett a visat de mică să ajungă actriță, așa că la 10 ani juca deja în primul film, ”North”. Doi ani mai târziu începea deja ascensiunea ei cu rolurile din ”Manny & Lo”, ”The Horse Whisperer”, ”Ghost World”. În 2003 apărea în ”Lost in Translation” pentru care a câștigat premiul BAFTA pentru Cea Mai Bună Actriță. A fost apoi nominalizată și la Globurile de Aur. În 2010, actrița a debutat și pe Broadway, în ”A View from the Bridge” pentru care a primit un Tony Award.

Și 2019 a fost un an excelent pentru Scarlett Johansson: a primit laude pentru rolul de mamă singură din satira ”Jojo Rabbit” și pentru cel din filmul ”Marriage Story”.

Actrița se poate lăuda și cu o carieră de cântăreață. În mai 2008, ea și-a lansat primul album, ”Anywhere I Lay My Head”. În septembrie 2009, a urmat o colaborare pentru un album nou cu Pete Yorn. În  2015, Johansson a format o trupă numită ”Singles” alături de Este Haim, Holly Miranda, Kendra Morris și Julia Haltigan. Colaborarea nu a durat însă mult.

Scarlett Johansson este o figură proeminentă și în ceea ce privește actele de caritate sau promovarea diverselor branduri. A fost descrisă de multe ori ca fiind un sex simbol al Hollywood-ului. Și viața ei personală a atras privirile. Din 2008 până în 2011 a fost măritată cu Ryan Reynolds, iar apoi din 2014 până în 2017 cu afaceristul francez Romain Dauriac cu care are și un copil. În prezent, actrița este logodită cu Colin Jost.

Marți, 31 decembrie, de la ora 23:30, Scarlett Johansson este la FilmBox Extra, în ”Ghost in the Shell” (”Spiritul din cochilie”).

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII