JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Să începem anul cu filme bune!

Să începem anul cu filme bune!

La FilmBox, începem anul cu filme bune și o vom ține așa până la final. Duminică, 5 ianuarie, de la ora 22:00, nu rata ”Foolproof” (”Jaful perfect”), un film de acțiune cu Ryan Reynolds, Kristin Booth, James Allodi și David Hewlett. Kevin, Samantha şi Rob trăiesc pentru Foolproof, clubul lor privat unde plănuiesc cele mai dificile spargeri, fără intenția de a le pune vreodată în practică. Dar totul se schimbă când Leo, un gangster englez, le fură planurile pentru un jaf de diamante şi reuşeşte. Amenintându-i că-i va implica, Leo îi şantajează pentru a fura obligaţiuni bancare în valoare de 20 de milioane de dolari.

Pentru duminică, 26 ianuarie, de la ora 22:00, la FilmBox este programată o comedie franțuzească. Carol (Alice Taglioni), o ilustratoare de cărţi pentru copii, programează o vizită la ginecolog. Acesta se dovedeşte a fi un cunoscut, Lionel (Francois Cluzet).  În timpul vizitei, Carol şi Lionel îşi dau din întâmplare seama că partenerii lor au o aventură. Ambii vor să-şi salveze relaţiile, Carol cu Thomas şi Lionel cu iubita sa, aşa că se înţeleg să facă tot posibilul pentru a-şi recâștiga  iubiţii. Cei doi încearcă tot felul de metode, deseori foarte hazlii, ca să-şi atingă scopul. Foarte rapid însă ceva mai profund începe să-i unească. Răzbunarea este dulce…în ”Game of Four” (”Joc în patru”).

”Man of the Year” (”Bărbatul anului”) cu Robin Williams, Laura Linney și Lewis Black este pe 17 ianuarie, de la ora 22:00, la FilmBox. Tom Dobbs, gazda politică a unui talk show  candidează independent pentru funcția de președinte al Statelor Unite, iar după o campanie orientată pe nerealizări și o performanță explozivă la confruntarea finală, reușește să strângă destul de multe voturi încât să câștige. Problema este însă că succesul lui este datorat unei erori a sistemului național de votare touch-screen, fondat de Delacrony, o companie privată cu acțiun în scădere. Pentru a își proteja numele, Delacrony vrea să păstreze eroarea departe de ochii lumii, dar o programatoare, Eleanor Green, vrea ca Dobbs să știe adevărul. Va reuși să ajungă la el?

Ne mutăm pe FilmBox Extra, unde sâmbătă, 4 ianuarie, de la ora 22:00, urmărim ”Teen Spirit” (”Spirit de adolescent”). Violet este o adolescentă timidă care trăieşte pe Insula Wight şi care visează la o viaţă de vedetă pop, ca la o scăpare din orăşelul ei şi din viaţa familiei ei destrămate. Cu ajutorul unui mentor neaşteptat, Violet intră într-o competiţie internaţională de cântat care îi va pune integritatea, talentul şi ambiţia la încercare.

O săptămână mai târziu, doi hoţi maeştri încep să se certe când unul din ei îi înscenează o crimă celuilalt. Primul (Alec Baldwin), un profesionist încântător care îşi face treaba şi apoi se refugiază în viaţa lui privată, ascultând discuri vechi de jazz şi având grijă de câinele lui bolnav, Wally. Al doilea (Michael Jai White) este un gangster local cu o preferinţă pentru viaţa mai selectă, care se hotăreşte să elimine competiţia. Asta stârneşte un război între cei doi bărbaţi şi ajutoarele lor. ”Thick as Thieves” (”Hoți de onoare”) este sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra.

”Star Trek Beyond” (”Star Trek. Dincolo de infinit”) este sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra. Echipajul navei Enterprise are de înfruntat inamici noi în vastul spațiu cosmic încă neexplorat. În această nouă aventură echipajul va ajunge "acolo unde nu a mai ajuns nimeni, în căutarea lumilor noi și a noilor civilizații", dincolo de orice Univers cunoscut, în binecunoscutul stil Star Trek.

La FilmBox Plus, pe 4 ianuarie, de la ora 22:00, puteți urmări ”Digital Reaper” (”Asasin digital”). Un film cu Armand Assante în care un detectiv încearcă să prindă un criminal în serie care îşi transmite crimele în direct pe internet.

A doua zi, tot de la ora 22:00, nu rata ”Taking Chances” (”Să-ți asumi riscuri”). Kiek se teme pentru tatăl ei. Curând va fi trimis la muncă într-o zonă de război. Pentru a se asigura că acesta va supraviețui, Kiek vrea să învingă probabilitățile folosindu-și logica.

Iar pe 11 ianuarie, de la ora 22:00, începe ”Cyberbully” (”Intimidare digitală”). O adolescentă britanică este forţată de către un hacker să facă ce-i cere el. Dacă ea refuză, hacker-ul va face publice fotografii compromiţătoare de-ale ei.

Și FilmBox Premium a programat filme interesante pentru ianuarie. De neratat este fără îndoială ”Diana” cu Naomi Watts în rolul prințesei care a cucerit o lume întreagă. În ultimii doi ani ai vieţii sale, Prinţesa Diana se îmbarcă într-un ultim rit de trecere: o aventură de dragoste secretă cu chirurgul cardiovascular pakistanez Hasnat Khan. ”Diana” este sâmbătă, 4 ianuarie, de la ora 21:00.

Duminică, pe 5 ianuarie, de la ora 21:00, schimbăm registrul și urmărim o dramă fantezistă cu Ana de Armas, Keanu Reeves și Christopher McDonald. ”Exposed” (”Dezvăluirea: revelație sângeroasă”) spune povestea unui poliţist detectiv care investighează adevărul din spatele morţii partenerului său. Cazul misterios scoate la iveală curupţia cutremurătoare din poliţie şi un secret periculos care implică o tânără neaşteptată.

Și tot duminică, 5 ianuarie, dar la FilmBox Family, de la ora 22:05 puteți urmări ”The Little Princess” (”Mica prințesă”). Filmul prezintă viața unei fetiţe, lăsată de tatăl ei într-un internat de fete, din cauză că el trebuie să meargă cu armata în Africa.

Duminică, 12 ianuarie, de la ora 22:00 începe ”The Little Shop of Horrors” (”Prăvălia groazei”). Seymour lucrează într-o mică florărie unde reușește să crească o plantă carnivoră. La început planta se hrănește cu sânge, dar după scurt timp, ea are nevoie de carne umană pentru a supraviețui. Seymour, care se împrietenește cu planta, face totul ca s-o hrănească bine. În acest film, într-un mic rol apare Jack Nicholson.

Ultima propunere este ”House of Seven Gables” (”Casa cu șapte frontoane”), duminică, 26 ianuarie, de la ora 22:00, la FilmBox Family. Povestea romantică şi supranaturală scrisă de Nathaniel Hawthorne despre o familie din New England în Casa cu şapte Frontoane, o clădire de două sute de ani bântuită de fantomele generaţiilor trecute. Într-o ecranizare a unuia dintre cele mai cunoscute romane din secolul XIX.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII