JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Cele mai frumoase povești sunt în februarie la FilmBox

În februarie, ai toate motivele să rămâi alături de FilmBox. Filme bune, actori talentați și seri de poveste - sunt ingredientele pentru luna aceasta.

Duminică, 16 februarie, de la ora 22:00, urmăriți ”Art of War” (”Arta războiului”) cu Wesley Snipes, Anne Archer. Un agent secret pentru Secretarul General al Națiunilor Unite folosește spionajul și tactici cvasi-etice pentru a asigura pacea și cooperarea. Când un container plin cu refugiați vietnamezi decedați ajunge pe docuri și ambasadorul Chinei este împușcat la o cină care sărbătorește un nou acord comercial cu China și SUA, Shaw (Wesley Snipes) este acuzat de crimă și trebuie să se sustragă gangsterilor FBI și Triad pentru a aflat ce s-a întâmplat cu adevărat.

”Cold Mountain” este un film de război scris și regizat de Anthony Minghella, cu Jude Law, Nicole Kidman și Renee Zellweger în rolurile principale. Producția a obținut 7 nominalizări la premiile Oscar, iar pentru apariția din acest film, Renee Zellweger a câștigat un Oscar, un Glob de Aur, un premiu Bafta și Screen Actors Guild Award. Acțiunea se petrece în America anilor 1860, într-o țară cutremurată de război. Filmul urmărește destinele a trei oameni, a căror supraviețuire fizică și psihică depinde de legătura dintre ei. Filmul a fost filmat în România, la Râșnov. ”Cold Mountain” este la FilmBox, duminică, 23 februarie, de la ora 22:00.

Duminică, 9 februarie, de la ora 22:00, la FilmBox este ”Chromophobia” (”Cromofobia”). Cromofobia este o ilustrare a modului în care mai mulți britanici din clasa superioară sunt atât de obsedați de lucrurile materiale și de cariera lor, încât au devenit complet detașați de nevoile de bază: iubire, integritate profesională, prietenie și chiar proprii copii. O poveste interesantă care vă va pune pe gânduri.

Fascinați de poveștile horror, cu accente science fiction? Atunci ”Mothman” (”Omul molie”) este filmul ideal pentru dumneavoastră. La zece ani după ce un grup de prieteni de liceu ucide accidental un băiat și apoi își acoperă fapta, foștii prieteni sunt uciși unul câte unul. Molia este pe urmele lor și nu se va opri până când nu sunt toți morți. Filmul este sâmbătă, 8 februarie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra.

O dată la zece ani, într-un loc necunoscut, are loc un turneu neobișnuit. O luptă între 40 cei mai groaznici ucigaşi ai lumii. Câştigătorul primeşte un premiu de  10,000,000 de dolari şi titlul de Numărul 1 în lume. Totul se înregistrează 24 de ore pe zi. ”The Tournament” (”Preot asasin”) este un thriller dur, difuzat de FilmBox Extra sâmbătă, 15 februarie, de la ora 22:00.

Jackie Chan, John Cussack, Adrien Brody joacă în ”Dragon Blade” (”Dragon Blade: Încleștarea imperiilor”). Când conducătorul roman corupt Tiberius revendică Drumul Mătăsii alături de o armată uriaşă, Huo An îşi aliază armata cu o legiune de elită de soldaţi romani dezertaţi, condusă de generalul Lucius pentru a-şi proteja ţara şi noii prieteni. Filmul de acțiune este duminică, 29 februarie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra.

O altă recomandare pentru weekend este ”The Good Shepherd” (”Agenția secretă”) programat sâmbătă, 22 februarie, de la ora 22:00, la FilmBox Plus. Este un alt film cu o distribuție impresionantă: Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin, Robert De Niro și William Hurt. În plus, filmul este regizat de nimeni altul decât Rober De Niro care a lucrat la acest proiect timp de 10 ani. Subiectul a fost unul dificil: CIA-ul. Laconic și independent, Edward Wilson conduce operațiunile secrete ale CIA. Agenția îl bănuiește pe Castro că primeşte informații, așa că Wilson caută trădătorul. În tot acest timp, el rememorează moartea tatălui său, zilele ca student la Yale, recrutarea în OSS-ul de juniori, o căsătorie forțată, șlefuirea abilităților în timpul misiunilor de spionaj din Londra, distanța față de fiul său, declanșarea Războiului Rece și relațiile cu omologii agenției, britanici și sovietici.

”Citizen Jane” (”Cele două chipuri ale dragostei”) este un film în regia lui Armand Mastroianni, construit în jurul poveștii lui Jane Alexander, o femeie atletică, atractivă din San Francisco, care se bucură de o viață confortabilă în Pacific Heights cu bărbatul pe care îl iubește, frumosul și carismaticul Tom O'Donnell. Viața idilică a lui Jane este spulberată atunci când iubita sa mătușă, Gertrude McCabe, este ucisă cu brutalitate în San Jose. Suferința lui Jane se transformă în groază când un detectiv de poliție genial, Jack Morris, o convinge până la urmă că ucigașul este nimeni altul decât iubitul ei adorat, Tom O'Donnell. Jane pornește într-o călătorie epică pentru a-l prinde și a-l condamna pe vicleanul și energicul O'Donnell, uimind atât poliția, cât și procurorii cu subtilitatea și tenacitatea ei. ”Citizen Jane” (”Cele două chipuri ale dragostei”) este FilmBox Plus, sâmbătă, 29 febraurie, de la ora 22:00.

Duminică, 16 februarie, de la ora 22:00, la FilmBox Plus, este momentul pentru o dramă spirituală, plină de sensibilitate. ”The Way Back Home” (”Drumul spre casă”) îl prezintă pe Spencer Krane care se mută din New York într-un orăşel din Florida unde a crescut. Bunica sa a avut un accident vascular cerebral. Ceea ce pare să fie o simplă vizită devine o lungă călătorie spre cele mai ascunse vise şi dorinţe. Filmul este ultimul regizat de Reza Badiyi, înainte ca acesta să se stingă la 81 de ani.

Pregătiți-vă pentru hohote de râs. Duminică, 16 februarie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium, este ”Fun Mom Dinner” (”O noapte de pomină”), o comedie regizată de Alethea Jones, cu Katie Aselton, Toni Collette, Bridget Everett, Molly Shannon, Adam Scott și Adam Levine. ”Fun Mom Dinner” (”O noapte de pomină”) este despre patru mame al căror singur lucru în comun este clasa copiilor lor preşcolari. Ele se hotăresc să iasă împreună la "o cină distractivă între mame".

”Bastille Day” (”Atac de ziua națională”) spune povestea lui Michael Mason, un hoţ de buzunare din Paris, care fură o geantă cu un ursuleţ de pluş în ea. Fără să realizeze că jucăria conţine o bombă cu ceas, o aruncă pe o stradă aglomerată. Câteva secunde mai târziu explodează, omorând patru persoane. Filmările dezvăluie chipul lui Mason şi poliţia franceză îl vede ca pe o ameninţare teroristă. Filmul este luni, 3 februarie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mel Gibson, Harrison Ford, Wesley Snipes, Arnold Schwarzenegger - toți acești giganți într-un singur film, la FilmBox Premium, luni, 17 februarie de la ora 21:00. Barney (Stallone), Christmas (Statham) şi restul echipei se confruntă cu Conrad Stonebanks (Gibson), care în urmă cu mulţi ani a fondat "The Expendables cu Barney". Stonebanks a devenit ulterior un comerciant nemilos de arme şi cineva pe care Barney a fost obligat să-l ucidă - sau așa a crezut. Stonebanks, care a mai scăpat de moartea o dată, acum îşi face un ţel din a pune capăt echipei The Expendables - dar Barney are alte planuri. Un astfel de film nu putea să nu aibă parte și de peripeții pe platourile de filmare: Jason Statham a fost la un pas de înec, într-o scenă în care camionul în care se afla se scufunda în mare.

În fiecare marți, de la ora 21:10, la FilmBox Premium, urmăriți câte două episoade din seria ”Einstein Mysteries”. Oare un nume celebru și o scânteie de geniu îl pot ajuta pe Felix Einstein, bolnav în fază terminală, să rezolve o crimă misterioasă? Felix are 32 de ani și este un geniu. Lucrează la mai multe proiecte avansate de cercetare științifică, fiind cel mai tânăr profesor care a predat vreodată fizică teoretică la universitatea sa. De asemenea el este și stră-strănepotul celebrului om de știință Albert Einstein. Lucrând până la 21 de ore pe zi, cercetarea înseamnă totul pentru Felix. Dar viața nu este mereu roz. Cum declinul psihic și fizic se apropie rapid, este puțin probabil ca el să apuce a 40-a aniversare.

O bază militară rusească din inima Africii resimte efectele de la sfârșitul Războiului Rece. Ofițerul-șef al bazei este foarte nervos fiindcă nu există inamici și există problemele cu rațiile – soldații trebuie să facă schimb cu localnicii pentru mâncare. Atunci când liderul unui trib local le cere soldaților să omoare un elefant periculos care a călcat deja în picioare trei oameni, ofițerul-șef se confruntă cu o nouă problemă: cum să mute corpul putrezit al elefantului din sat? ”Equator” (”Ecuator”) este duminică, 16 februarie, de la ora 22:00, la FilmBox Family.

Și tot FilmBox Family vă propune pentru duminică, 23 februarie, de la ora 22:00, o nouă versiune a musicalului anilor 80, ”Fame” (”Celebritate”) care se axează pe viețile studenților de la New York Academy of Performing arts.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII