JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Filme de primăvară, la FilmBox

A Little Chaos

Luna martie vine cu producții una și una. Luni, 9 martie, de la miezul nopții, la FilmBox este programat ”The Last Run” (”Cum să-ți faci de cap”). Când tânărul contabil Steven Goodson (Fred Savage) este devastat după ce a descoperit că frumoasa lui iubită îl înşală, cel mai bun prieten al lui, care este logodit cu o fată pe care nu o iubeşte, îl convinge să facă un “maraton” şi să se culce cu cât mai multe femei ca să poată trece peste despărţire.

O altă propunere interesantă de la FilmBox este ”Beyond the Trophy” (”Nu doar trofeul”). Filmul vorbește despre obsesia bărbaților pentru putere și cât de departe ar merge uneori pentru a revendica "Premiul". Producția regizată de Daniel J. Gillin este duminică, 15 martie, de la ora 22:00.

Cu mulţi ani în urmă, Jack Carter şi-a părăsit locuinţa din Seattle ca să devină executor financiar al unui casino din Las Vegas. Se întoarce pentru înmormântarea fratelui lui Richard "Richie" care a murit în urma unui accident de maşină din timpul unei furtuni. ”Get Carter” (”Recuperatorul”) îl are în rolul principal pe Sylvester Stallone și este la FilmBox, duminică, 29 martie, de la ora 22:00.

Harriet, o fetiţă de zece ani, locuieşte la ţară împreună cu sora ei mai mare şi mama ei alcoolică. Familia conduce un motel. Harriet este diferită faţă de ceilalţi, deoarece are o creativitate deosebită şi nu are cu cine să se joace. Lumea ei infinită nu există decât în mintea ei. Într-o zi, apare Ricky. Este fiul matur, dar retardat, al unei doamne în vârstă. La scurt timp, Harriet şi Ricky îşi împărtăşesc experienţele de viaţă dintr-un alt punct de vedere şi devin prieteni apropiaţi. Dar mama lui încă se gândeşte să-l ducă pe Ricky într-un azil, pentru că nu va trăi pentru totdeauna să fie alături el. ”Digging into China” (”Departe de lume”) este vineri, 6 martie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra.

Johanna vrea să-și schimbe viața și să părăsească bandele criminale ale orașului Oss din anii 30’ ai secolului 20. Cu cât se străduiește mai mult, cu atât devine mai implicată. ”The Gang of Oss” este la FilmBox Extra, vineri, 13 martie, de la ora 22:00.

În viitorul apropiat, maiorul Mira Killian (Scarlett Johansson) este diferită de toți ceilalți: un om salvat de un atac terorist îngrozitor, care este transformat în robot ca să devină soldatul perfect devotat opririi celor mai periculoşi infractori din lume. Când terorismul atinge un nou nivel care include abilitatea de a se infiltra în minţile oamenilor şi de a-i controla, maiorul Killian este singura în stare să-i oprească. În timp ce se pregăteşte să înfrunte un nou inamic, maiorul Killian descoperă că a fost minţită; viaţa ei nu a fost salvată, ci furată. Nimic nu o va opri să-şi recupereze trecutul, să afle cine i-a făcut asta şi să-i oprească înainte să sufere şi alţii. ”Ghost in the Shell” (”Spiritul din cochilie”) este la FilmBox Extra, miercuri, 11 martie, de la ora 22:00.

Ne mutăm pe FilmBox Plus unde ne așteaptă o producție filmată în România, cu Jude Law, Nicole Kidman și Renée Zellweger în rolurile principale. În zilele de final ale războiului civil american, un soldat rănit se îmbarcă la bordul unei călătorii periculoase, în Carolina de Nord, pentru a se reîntâlni cu iubita lui. ”Cold Mountain” este sâmbătă, 7 martie, de la ora 22:00.

O poveste de groază care are loc într-un liceu în care elevii îşi suspectează cadrele didactice că ar fi nişte extratereştri care intenţionează să le facă rău elevilor – este propunerea FilmBox Plus pentru sâmbătă, 14 martie. ”The Faculty” (”Școală sub teroare”) începe la ora 22:00.

Doi poliţişti care ştiu să se ferească de pericole, prind infractorii în Ford-ul lor Gran Torino roşu şi alb, cu ajutorul unui furnizor de informaţii numit „Ursuleţ”. ”Starski & Hutch” este la FilmBox Plus, sâmbătă, 21 martie, de la ora 22:00.

La FilmBox Premium, vineri, 6 martie, de la ora 21:00, nu ratați ”The Circle” (”Cercul”). O femeie primeşte locul de muncă mult visat la o companie importantă de tehnologie numită Circle, unde descoperă un plan care va afecta viaţa întregii umanităţi. Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega, Karen Gillan sunt numele importante din distribuție.

Ne îndreptăm apoi atenția către o dramă romantică ce o prezintă pe Sabine (Kate Winslet), un arhitect peisagist talentat, care construieşte o grădină la Versailles pentru regele Louis XIV (Alan Rickman). Sabine se confruntă cu barierele clasei sociale, în timp ce se îndrăgosteşte de renumitul peisagist al curţii, André Le Nôtre (Matthias Schoenaerts). ”A Little Chaos” (”Haos la Versailles”) este vineri, 20 martie, de la ora 21:00.

Iar sâmbătă, 21 martie, de la 22:55, la FilmBox Premium este programat filmul ”Arsenal” despre un gangster din sud care încearcă să-şi salveze fratele răpit.

Trecem la recomandările de la FilmBox Family, unde duminică, 8 martie, de la ora 22:00, puteți urmări ”Zen Noir” (”Filozofia întunericului”). În templul buddhiștilor a fost comisă o crimă. Un detectiv care recent și-a pierdut soția este trimis acolo pentru a dezlega misterul crimei. Bărbatul își dă repede seama că nu poate folosi metodele tradiționale de lucru. Mai întâi, detectivul trebuie să învețe tradiția Zen pentru a înțelege împrejurările în care este nevoit să lucreze. La scurt timp, bărbatul înțelege că are de rezolvat mai mult decât misterul crimei – ceva mult mai personal.

Schimbăm registrul, iar marți, 10 martie, de la ora 22:00, creatorii francizei "Scary Movie" satirizează filmele cu super-eroi, în comedia ”Superhero Movie” (”Comedie cu Supereroi”).

Iar duminică, 15 martie, de la ora 22:00, la FilmBox Family, este ”Wedding Weekend” (”Taci și cântă”). Un grup de prieteni care au cântat în acelaşi ansamblu la facultate se întâlnesc din nou la nunta unuia dintre ei. O întâlnire după mulţi ani este  un prilej ideal pentru a-şi aminti vremurile trecute şi pentru a reflecta asupra vieţii fiecăruia dintre ei. O comedie  plină de căldură şi optimism.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII