JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Robert De Niro, Matt Damon, Lindsay Lohan și Angelina Jolie sunt în aprilie la FilmBox

The Wolf of Wall Street

În aprilie stăm acasă și ne bucurăm de filmele de pe canalele FilmBox. Duminică, 5 aprilie, de la ora 22:00, la FilmBox începe ”The Good Shepherd” (”Agenția secretă”). Laconic și independent, Edward Wilson (Matt Damon) conduce operațiunile secrete ale CIA. Agenția îl bănuiește pe Castro că primeşte informații, așa că Wilson caută trădătorul. Obsedat de munca sa, idealismul său duce până la urmă la altceva. Distribuția acestui film este una de excepție: alături de Matt Damon, îi mai puteți vedea pe Robert De Niro, Angelina Jolie sau Alec Baldwin.

O săptămână mai târziu, la FilmBox, tot de la ora 22:00, este programată comedia ”Georgia Rule” (”Bunica-i șefa”). Rachel (Lindsay Lohan) este o adolescent dintre cele mai rebele, așa că mama sa, Lilly, o trimite în singurul loc în care și-a jurat că nu va mai pune piciorul, ferma din Idaho a mamei ei, Georgia (Jane Fonda). Georgia nu este deloc o bunică blândă și trăiește după reguli stricte, lucru pe care-l cere oricui îi calcă pragul. Așa că Georgia va avea nevoie de o răbdare de fier pentru a înțelege furia adolescentei. Dar, în timp ce Rachel se lasă pradă sentimentului de nefericire provocat de această vară irosită, Georgia vede că nepoata ei e din ce în ce mai schimbată. Până la final, Rachel, Lilly și Georgia devin mai apropiate ca niciodată şi încep să se înţeleagă mai mult una pe cealaltă.

Duminică, 19 aprilie, la FilmBox este o poveste de groază care are loc într-un liceu în care elevii îşi suspectează cadrele didactice că ar fi nişte extratereştri. ”The Faculty” (”Școală sub teroare”) este de la 22:00, la FilmBox.

Propuneri interesante are și FilmBox Extra pentru aprilie. ”Born to Raise Hell” (”Născut pentru răzbunare”) este duminică, 5 aprilie, de la 1:05 noaptea. Steven Seagal, în rolul lui Bobby, un agent Interpol dur și priceput, primește o misiune în Europa de Est unde, împreună cu o echipă zonală, trebuie să depisteze marile surse de contrabandă cu arme și trafic de droguri din Balcani. Pe când investiga un dealer de arme rus, echipa condusă de Bobby este prinsă într-o sângeroasă luptă de stradă între o bandă de țigani și una de ruși, iar unul dintre membrii echipei este rănit mortal.  Impulsionat de răzbunare, Bobby ne conduce într-o aventură palpitantă plină de acţiune pe parcursul căreia răzbună moartea prietenului său.

Țestoasele Ninja vă vor face sâmbăta mai frumoasă. Ţestoasele se confruntă cu o altă bătălie contra lui Shredder, care are noi aliaţi: asasinii mutanţi Bebop şi Rocksteady şi extraterestrul Krang. ”Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows” (”Țestoasele Ninja 2”) este sâmbătă, 18 aprilie, de la ora 20:10.

Acțiune, aventură și thriller în ”XXX: Return of Xander Cage” (”Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage”), sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 22:00. Xander Cage (Vin Diesel), fost sportiv devenit agent guvernamental, e forțat să iasă din exilul autoimpus și să pornească într-o cursă pe viață și pe moarte pe urmele lui Xiang și al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mâinile lor o armă cu numele de cod “Cutia Pandorei”, care, odată activată, nu mai poate fi oprită, și care amenință să distrugă lumea așa cum o cunoaștem.

Și FilmBox Plus ne dă motive să rămânem în fața televizoarelor. După o regretabilă aventură de-o noapte, doi străini se trezesc înzăpeziţi după ce un viscol a îngheţat Manhattan-ul. Acum sunt prinşi într-un mic apartament, fiind obligaţi să se cunoască mult mai mult decât ar fi trebuit după o aventură de o noapte. ”Two Night Stand” (”Aventură de două nopți”) este duminică, 5 aprilie, de la ora 00:45.

Vineri, 10 aprilie, de la ora 22:00, nu ratați ”Jackpot” (”Potul ce mare”). Speriat și plin de sânge, Oscar Svendsen se trezește ținând strâns o armă într-un bar de striptease. În jurul lui se află 8 oameni morți și poliția care țintește spre el. Pentru Oscar este clar că e nevinovat. Totul a început atunci când patru tipi au câștigat 1,7 milioane de dolari la biliard.

Generația  "Um" urmărește o zi din viața lui John și a celor două însoțitoare frumoase ale sale. Aceștia trăiesc la limită, sunt cufundați în sex, droguri și nesiguranță.  Pe măsură ce își continuă obișnuitul traseu zilnic prin baruri, mulțimi și prin New York, aceștia încep un drum către autocunoaștere. ”Generation Um” (”Generația Um”) este sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 22:00, la FilmBox Plus.

Ne mutăm pe FilmBox Premium, unde luna începe cu ”The Twilight Saga: Breaking Dawn” (”Saga amurg: Zori de zi - partea I”). Bella şi Edward plănuiesc să se căsătorească. După nuntă, Bella şi Edward îşi petrec luna de miere pe insula privată idilică Cullen. Dar spre disperarea lor, descoperă că Bella este  însărcinată. Copilul creşte într-un ritm foarte mare şi toată lumea se teme pentru siguranţa Bellei. Îşi va duce sarcina la capăt indiferent de cost? Fantezia romantică este sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 21:00.

”The Wolf of Wall Street” (”Lupul de pe Wall Street”) este în aprilie la FilmBox Premium, un film cu 5 nominalizări la Oscar, regizat de Martin Scorsese. În prim-plan este Leonardo DiCaprio, alături de Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey și Jean Dujardin. A fost cea de-a cincea colaborare dintre Scorsese și DiCaprio. ”Am vrut ca acest personaj să se construiască într-un mod amuzant, fără a emite judecăți asupra lui. Este o oglindă pentru fiecare dintre noi. Nu am încercat să produc un fals sentiment de empatie față de personajul principal, în schimb am vrut să realizez o analiză poate ușor neplăcută a hedonismului”, își descrie Leonardo DiCaprio personajul. Filmul este sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 23:00.

Ultima  propunere FilmBox Premium pentru aprilie este ”Parker”, un thriller regizat de Taylor Hackford, cu Jason Statham și Jennifer Lopez. Filmul este adaptat după romanul ”Flashfire” scris de Donald Westlake. ”Sunt un mare fan al lui Donald Westlake. Cred că este un scriitor fabulos, unic în ceea ce privește romanele polițiste. M-a atras personajul Parker pentru că este un personaj ciudat, un sociopat convingător”, spune regizorul Hackford. Statham a realizat toate cascadoriile lui Parker din film. La una dintre scene, Statham a sărit pe geamul unei mașini care mergea cu viteză. ”A fost foarte periculos, am avut mari emoții”, a mărturisit Taylor Hackford, mai ales că scena a fost filmată de 6 ori. ”Parker” este duminică, 12 aprilie, de la ora 21:00.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII