JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

O lună mai cu acțiune, dramă, comedie și romantism

Once upon a time in Venice

Și în luna mai, rămânem alături de FilmBox pentru că aici sunt cele mai bune filme. Duminică, 3 mai, de la ora 22:00, nu ratați ”Robin Hood: Prince of Thieves” (”Robin Hood, prințul hoților”). Robin Hood se întoarce întruchipat de Kevin Costner, pentru a se confrunta cu tiranul din Nottingham. Morgan Freeman și Mary Elizabeth Mastrantonio completează distribuția.

Ben Stiller, Owen Wilson și Snoop Dogg joacă în ”Starsky and Hutch” (”Starsky și Hutch”), un film de acțiune în care doi poliţişti care ştiu să se ferească de pericole, prind niște infractori, cu ajutorul unui furnizor de informaţii numit „Ursuleţ”. Filmul este duminică, 10 mai, de la ora 22:00, la FilmBox.

Preşedintele unei ţări africane decretează ca bugetul pentru arme să fie redirecţionat către proiectul „Apă pentru toţi”. Jurnalistul Michael Power descoperă o lovitură pregătită de dealerii de arme. ”Critical Assignment” (”Misiune critică”) este duminică, 24 mai, de la ora 22:00, la FilmBox.

Ne mutăm la FilmBox Extra, unde vineri, 1 mai, de la ora 22:00, începe ”The Benefactor” (”Binefăcătorul”). Un filantrop, interpretat de Richard Gere, se amestecă în viața unor cupluri aflate la început de drum, pentru a-și retrăi trecutul.

În mijlocul celui de-al Doilea Război Mondial, în turbulentul 1942, neînfricatul comandor, Max Vatan, aterizează pe dunele deşertului din Maroc pentru a se întâlni cu un membru al Rezistenței franceze, Marianne Beauséjour. După o misiune sinucigaşă în Casablanca, Max și Marianne fug în Anglia cu gândul să-şi întemeieze o familie; cu toate acestea, nori grei de neîncredere şi suspiciune le vor încărca relaţia. Brad Pitt și Marion Cotillard joacă în ”Allied” (”Aliatul”), vineri, 8 mai, de la ora 22:00.

Ultima recomandare FilmBox Extra este ”Patriot Games” (”Jocuri patriotice”), vineri, 22 mai, de la ora 22:00. Fost analist CIA, Jack Ryan (Harrison Ford) se află în Anglia în vacanţă împreună cu familia sa, când brusc este martorul unei explozii în afara Palatului Buckingham. Jack intervine, ucigându-l pe unul dintre atacatori și capturându-l pe celălalt, şi oprește planul. Ryan devine erou local, dar este în pericol.

La FilmBox Plus, duminică, 3 mai, de la ora 22:00, nu ratați ”Diggers” (”Culegătorii de scoici”). Patru prieteni din Long Island devin căutători de moluşte comestibile ca taţii şi bunicii lor. Dar, această poveste dulce amara arată că schimbările în viaţă sunt inevitabile iar fiecare om trebuie să le accepte.

”Before You Say I Do” (”Înainte să zici da”) este o comedie romantică în care George Murray se confruntă cu ezitarea logodnicei lui, Jane, de a se căsători cu el pentru că fostul ei soț i-a frânt inima. George visează să dea timpul înapoi înainte ca Jane să se căsătorească cu fostul partener. Pe neașteptate, dorința lui George se îndeplinește și bărbatul se întoarce în timp aflându-se cu câteva zile înaintea nunții lui Jane și a soțului său Doug. Filmul este duminică, 10 mai, de la ora 22:00.

O altă comedie romantică are în prim-plan doi tineri din medii diferite a căror poveste de dragoste se dovedește a fi fragile. Rebecca este o fată din înalta societate care locuiește la Los Angeles. Henry a crescut într-o familie mai săracă, dar cu tradiții bogate. Cei doi tineri sunt îndrăgostiți unul de celălalt la nebunie și doresc să se căsătorească. Rebecca și Henry vor să înștiințeze familia în legătură cu planurile lor în timpul Crăciunului. De aceea, ei hotărăsc să invite ambele familii în casa viitorului mire. Atunci lucrurile se complică pentru că părinții Rebeccăi sunt evrei, iar părinții lui Henry sărbătoresc Crăciunul într-un mod pompos. Acest conflict îi face pe tineri să-și dea seama de faptul că n-o să fie ușor să întemeieze o familie fericită. Dacă vor reuși, aflați duminică, 24 mai, de la ora 22:00, la FilmBox Plus, în ”Will You Merry Me” (”Vrei să ne căsătorim”).

Vineri, 1 mai, de la ora 19:05, la FilmBox Premium, este ”Ender’s Game” (”Jocul lui Ender”), cu Harrison Ford, Asa Butterfield, Hailee Steinfeld și Ben Kingsley. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, o rasă extraterestră atacă Pământul, iar salvatorul planetei este comandantul flotei internaționale, Mazer Rackham. Un nou atac este însă iminent, iar colonelul Graff și Armata Internațională trebuie să găsească cel mai puternic luptător care să oprească invazia.

Iar duminică, 10 mai, de la ora 21:00, îi puteți vedea pe Tom Hardy, Joel Kinnaman, Vincent Cassel și Noomi Rapace în ”Child 44” (”Child 44: crime trecute sub tăcere”). Bazat pe prima trilogie a lui Tom Rob Smith şi amplasat în era stalinistă a Uniunii Sovietice, filmul vorbește despre un ofiţer de securitate idealist pro-Stalin, care se decide să investigheze o serie de crime a unor copii, într-o ţară în care acest tip de crimă se presupune că nu există. Statul exclude existenţa unui criminal de copii, şi cu atât mai mult a unui criminal în serie. Este declasat şi exilat, dar se decide să-şi continue cercetările cu ajutorul soţiei sale.

Iar Bruce Willis, Jason Momoa și John Goodman sunt protagoniști într-o super-comedie. ”Once Upon a Time in Venice” (”Câinele... sau viața”). Un detectiv din Los Angeles, jucat de Bruce Willis, este pe urmele unei bande nemiloase care i-a furat câinele. Urmează o serie de aventuri, marcate de primejdii, dar și de mult umor. Filmul este duminică, 24 mai, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII