JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

În iunie, FilmBox propune cele mai tari filme și seriale

În iunie, FilmBox propune cele mai tari filme și seriale

Iunie se anunță a fi o lună intensă pe canalele FilmBox, cu cele mai bune filme și seriale. Începând din 6 iunie, de la ora 22:00, în fiecare sâmbătă este ”Picnic at Hanging Rock” (”Picnic la Hanging Rock”), un serial australian cu Natalie Dormer, Lola Bessis, Lily Sullivan. Producția urmărește drama a trei eleve și a guvernantelor lor care dispar misterios de Ziua Îndrăgostiților în anul 1900.

Tot la FilmBox, duminică, 7 iunie, de la ora 22:00, puteți urmări ”Clover Bend” (”Răzbunare în Clover Bend”), o dramă despre soția unui polițist foarte priceput în mânuirea unei arme de foc, omorâtă când familia acestuia este martora unui jaf, într-o vacanță. Atitudinea sfidătoare a tatălui este acum ținta învinuirilor copiilor pentru uciderea mamei lor.

În 1966, producătorii Bert Schneider și Bob Rafaelson au venit cu ideea de a crea un show TV care ar oferi răspunsul american la The Beatles, și anume The Monkees. În cele din urmă, patru tineri sunt aleşi, Mickey Dolenz, fost copil-vedetă al televiziunii, actorul de teatru Davey Jones și muzicienii Mike Nesmith și Peter Tork. Cu ajutorul unui producător muzical de succes și printr-o bună promovare prin televiziune, The Monkees devin o senzație. Cu toate acestea, succesul le este umbrit, spre disperarea trupei, când sunt etichetaţi drept imitatori lipsiţi de talent. ”Daydream Believers: The Monkees Story” (”Povestea trupei The Monkees”) este la FilmBox, duminică, 14 iunie, de la ora 22:00.

Pe FilmBox Extra, vineri, 12 iunie, de la ora 22:00, aveți super comedie. ”Fun Mum Dinner” (”O noapte de pomină”) este despre patru mame al căror singur lucru în comun este clasa copiilor lor preşcolari. Ele se decid să iasă împreună la "o cină distractivă între mame".

”Jack Reacher: Never Go Back” (”Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată”) este la FilmBox Extra, vineri, 19 iunie, de la ora 22:00. După ce şi-a îndeplinit misiunea de a desfiinţa o organizaţie de trafic de persoane, fostul militar şi călător Jack Reacher, merge la Washington pentru a-şi invita prietena, maiorul Susan Turner, să ia cina cu el. Însă se întâlneşte cu înlocuitorul ei, colonelul Sam Morgan, care-i explică că maiorul Turner a fost arestată şi acuzată de spionaj. Jack îl caută pe avocatul ei veteran, colonelul Bob Moorcroft, care-i explică că maiorul Turner a fost acuzată şi de uciderea a doi soldaţi din Afganistan.

O altă propunere FilmBox Extra este serialul ”Patrick Melrose”, din 21 iunie, în fiecare duminică, de la ora 1:00 noaptea. Patrick află despre moartea tatălui său şi trebuie să meargă la New York, în timp ce se luptă cu dependenţa de droguri.

La FilmBox Plus, luni, 1 iunie, de la ora 22:00, este programat filmul ”5 Brides” (”5 mirese”). Mai, 1945. Războiul tocmai s-a terminat, dar soldaţii eliberatori care au mărşăluit victorioşi în Berlin nu sunt încă liberi să plece; ei sunt ţinuţi sub serviciu. Curajoşii piloţi ai avioanelor de luptă şi mai ales chipeşul Vadik Dobromislov sunt foarte supăraţi în legătură cu această situaţie. Abia aşteaptă să se căsătorească cu prietena lui de corespondenţă, Nastya. Atunci când prietenul lui Lesha Kaverin obţine o misiune prin care se poate întoarce acasă, Vadik îi cere o favoare: să ia documentele sale, să se căsătorească cu Nasya sub numele lui Varik şi să o aducă înapoi în Berlin ca soţia sa legală.

”Blackthorn” (”Spinul negru”) este la FilmBox Plus sâmbătă, 6 iunie, de la ora 22:00. În Bolivia, Butch Cassidy (care acum își spune James Blackthorne) duce dorul casei, ceea ce îl face să se asocieze cu un tânăr proscris într-un duo care va fi urmărit și de gangsteri și de oamenii legii.

Iar duminică, 7 iunie, de la ora 22:00, puteți urmări ”The Girl” (”Fetița”), o dramă suedeză a cărei acțiune se petrece în vara anului 1981 când o fetiţă de 10 ani este lăsată în urmă împreună cu mătuşa ei, restul familiei pleacând în Africa pentru a munci. Mătuşa, curtată în curând de un bărbat, o abandonează pe fetiţă cu promisiunea de a se întoarce în doar câteva zile. Fetiţa nu spune nimănui că este abandonată complet iar vara trece. Cu simţuri care devin tot mai ascuţite, ea descoperă încetul cu încetul lumea adulţilor care este adesea absurdă şi nepăsătoare.

Ne mutăm pe FilmBox Premium unde sâmbătă, 6 iunie, de la ora 21:00 este ”Red 2” (”Greu de pensionat 2”) cu o distribuție de excepție: Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Catherine Zeta-Jones, Lee Byung-hun, Anthony Hopkins și Helen Mirren. Frank Moses,  un agent C.I.A. ieşit la pensie, îşi reuneşte echipa de operatori de elită pentru o misiune globală de depistare a unui dispozitiv nuclear portatbil care a dispărut.

O săptămâna mai târziu, tot de la ora 21:00, la FilmBox Premium este programat ”The Old Man and The Gun” (”Bătrânul și arma”), un film bazat pe povestea adevărată a lui Forrest Tucker (Robert Redford), de la evadarea lui curajoasă din San Quentin la vârsta de 70 de ani, la o serie de furturi fără precedent care au pus autorităţile în dificultate şi au captivat publicul. Prinşi în urmărire sunt detectivul John Hunt (Casey Affleck), care este captivat de dedicarea lui Forrest pentru ceea ce face, şi o femeie (Sissy Spacek), care îl iubeşte în ciuda profesiei lui.

Iar sâmbătă, 27 iunie, de la ora 21:00, pregătiți-vă pentru o porție sănătoasă de râs, alături de Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen. Viaţa a patru bune prietene se schimbă pentru totdeauna după ce citesc „Cele 50 de umbre întunecate ale lui Grey” la clubul lor de carte.

Și FilmBox Family are programate în iunie filme unul și unul. ”Potapov, on Board” (”Potapov, la trablă”) este sâmbătă, 6 iunie, de la ora 22:00. Este o poveste despre elevi, prietenie, prima iubire, fantezie nesfârşită, aventuri fascinante. Personajul principal, Jenya, vrea să cucerească inima celei mai frumoase fete din şcoală – Lena Sinitsyana. Nimic nu-l poate opri...

Serialul ”Einstein Mysteries” (”Eistein”) este din 13 iunie la FilmBox Family, în fiecare sâmbătă, de la ora 21:10. Felix Winterberg este stră-strănepotul faimosului Albert Einstein, şi este şi el văzut ca un geniu al fizicii. Din cauza unei boli mortale ereditare, briliantul cercetător mai are doar câţiva ani de trăit – pe care vrea să-i fructifice cât mai mult mulţumită unor diferiţi stimuli ilegali.

Ultima recomandare este ”Coco Before Chanel” (”Coco, înainte de Chanel”), un film cu Audrey Tatou, despre legendara Coco Chanel, marea revoluționară a modei. Ea a permis femeilor să poarte părul scurt,  bijuterii false şi pantaloni.  A creat un model de eleganţă extremă,  lansând nemuritoarea "Little Black Dress"  şi cel mai seducător parfum  din lume - Chanel No. 5.  Trăirile  unei femei  reci care aparent ar face orice pentru a atinge succesul, dar care printre cele mai ascunse dorințe este nevoia de a fi iubită cu adevărat. Povestea unei femei a cărei singurătate a fost la fel de mare ca faima sa – vineri, 26 iunie, de la ora 23:40.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII