JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Filme unul și unul, în iulie, pe canalele FilmBox

Filme unul și unul, în iulie, pe canalele FilmBox

În iulie, stăm departe de caniculă și ne relaxăm cu cele mai bune filme pe canalele FilmBox.

Ce poate fi mai rău decât să ai un șef de coșmar? Vă spunem noi: să te îndrăgostești de fiica acestuia! Ashton Kutcher este cel nevoit să treacă prin această experiență. Comedia ”My Boss's Daughter” (”Amor cu fiica șefului meu”) este duminică, 5 iulie, de la ora 22:00, la FilmBox.

O tânără este găsită moartă după ce s-a  amestecat în lupte ilegale. Sora ei, Windsor, începe să se antreneze cu un fost luptător temut, în timp ce caută ucigașul. ”Fight Valley” (”Valea luptelor”) este la FilmBox, duminică, 12 iulie, de la ora 22:00.

David Collins luptă să-şi refacă viaţa după ce a stat 7 ani într-o închisoare de maximă securitate, condamnarea lui pentru uciderea soţiei fiind anulată. Collins este eliberat din cauza unei erori de procedură, iar poliţia este obligată să redeschidă cazul. ”Innocent” (”Nevinovat”) este sâmbătă, 18 iulie, de la ora 22:00.

Ne mutăm la FilmBox Extra unde, pentru seara de vineri, 3 iulie, este programat de la ora 22:00 filmul ”Witchville” (”Regatul blestemat”), un film de aventură și fantezie. Prințul Malikai, interpretat de Luke Goss este personajul principal, în jurul căruia se țes intrigile.

Acțiune, dramă și istorie - toate ingredientele într-un singur film. ”Northmen: A Viking Saga” (”Saga Vikingilor”) este vineri, 10 iulie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra. Un film spectaculos, filmat, printre alte locații, și în Africa de Sud.

Regizată de premiatul regizor Othman Karim din Suedia, drama ”Dear Alice” (”Dragă Alice”) prezintă povestea a patru vieţi foarte diferite şi felul în care drumurile lor ajung să se intersecteze printr-o serie de circumstanţe. În timpul a ceea ce pare doar o zi obişnuită, aceşti patru oameni iau în fiecare zi decizii care pe moment par banale dar care vor duce în cele din urmă la un sfârşit distructiv şi violent pentru toţi cei implicaţi. Filmul este vineri, 31 iulie, de la ora 22:00, la FilmBox Extra.

Duminică, 5 iulie, de la ora 22:00, nu ratați la FilmBox Plus ultima apariție importantă într-un film a lui Ernest Borgnine. ”Another Harvest Moon” (”Încă o lună plină”) prezintă povestea a patru personaje în toamna vieţii care îşi petrec bătrâneţile într-un cămin de îngrijire. Frank (Ernest Borgnine), Ella (Anne Meara), Alice (Doris Roberts) şi June (Piper Laurie) se întâlnesc în fiecare dimineaţă să joace cărţi. Încet-încet cei patru pensionari devin o adevărată familie, sprijinindu-se unii pe ceilalţi. Ceva însă le zdruncină echilibrul.

Iar o săptămână mai târziu, la FilmBox Plus, este ”Cold Mountain”. Jude Law, Nicole Kidman, Renee Zellweger și Natalie Portman sunt doar o parte din numele mari din distribuție. Filmul este de la ora 22:00.

Luther Scott este o problemă pentru școală deoarece vinde marfă interzisă minorilor, de la droguri, la filme sau alcool. Când un coleg descoperă secretul afacerii sale, Luther, în loc să îl  sperie, îl omoară din greșeală. Luther mărturisește asta Părintelui Kelly, dar acesta este sub jurământul sfânt al confesiunii. ”Deadly Secrets” (”Secrete mortale”) este la FilmBox Plus, vineri, 24 iulie, de la ora 22:00.

Cariera de actor a lui Michael Madsen este afectată de un tabloid condus de Billy Dant, un membru infam al paparazzilor. Madsen se hotăreşte să întoarcă roata şi angajează un trio de regizori în devenire ca să filmeze viaţa personală şi amoroasă şi problemele lui Billy Dant. Însă acest act de răzbunare scapă de sub control. ”Being Michael Madsen” este vineri, 17 iulie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

Un grup de foşti agenţi îşi deschid un club de jazz în Las Vegas. Când descoperă că o rezervaţie amerindiană locală e ameninţată de un gangster lacom şi puternic, aceştia trec la acţiune. Toţi pentru unul şi unul pentru toţi! ”Musketeers Forever” (”Clubul mușchetarilor”) este sâmbătă, 18 iulie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

Caroline, o fată de 10 ani din Montreal, îşi vizitează tatăl care filmează într-un castel austriac medieval. Atunci când efectele speciale puse în scenă de bătrânul Otto încep s-o ia razna, Caroline bănuieşte că e un sabotaj la mijloc şi începe să investigheze. Ajutată de prietenul ei Jakob, care urmăreşte filmările cu mare interes, găseşte vinovaţii: Fantomele a cinci călugăriţe care au fost închise de vii în castel în urmă cu multe secole, pentru că au comis păcatul de a dansa noaptea. ”Summer with the Ghosts” (”O vară cu fantome”) este sâmbătă, 25 iulie, de la 9:45, la FilmBox Premium.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII