JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRS CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Cu FilmBox HD și Orange câștigi o excursie la Las Vegas

VEGAS

În perioada 15 martie – 15 mai 2014, cu FilmBox HD și Orange TV Go poți câștiga o super excursie la Las Vegas.

Dacă urmărești serialul Vegas pe FilmBox HD, în fiecare joi, de la 21:00 prin Orange TV Go și te înscrii în aplicația Orange TV Go sau pe www.tvgo.orange.ro, ai șansa să vizitezi cel mai dinamic oraș din lume: Las Vegas. De asemenea, poți câștiga unul dintre cele 5 DVD-uri portabile, fiecare în valoare de 180 de euro.

Vegas este un serial TV care prezinta viata șerifului Ralph Lamb (Denis Quaid) ce luptă pentru protejarea Las Vegas-ului anilor 60 de mafia italiană care încearcă să preia afacerea cazinoului local. Serialul a fost produs cu o precizie extraordinară și cu o mare atenție la detalii pentru a recrea arhitectura originala a cazinourilor din Las Vegas, vestimentatia, muzica și stilul de viata din acea perioada.

Încearcă-ți norocul și intră în competiția FilmBox! Pentru mai multe detalii privind mecanismul concursului, intră pe Regulamentul Concursului.

***

Despre FilmBox România:

FilmBox România face parte din SPI International, o companie globală de media ce cuprinde canale de televiziune în Europa, America de Nord și Orientul Mijlociu. De aproape 20 de ani, SPI International este lider distribuitor de filme și de programe de televiziune pe piața internațională.

Portofoliul nostru cuprinde canale de televiziune de nivel bază, bază extinsă și canale premium: FilmBox Family, FilmBox Plus FilmBox HD, FilmBox Extra, FilmBox Family, FilmBox Action, FightBox HD, FashionBox HD, DocuBox HD, FilmBox Arthouse, Fast & FunBox HD, 360TuneBox și Erox HD.

FilmBox oferă de asemenea și un seriviciu de multi-screen VoD FilmBox Live ce cuprinde canale live și sute de programe VoD disponibile prin intermediul unui abonament lunar.

 

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII