JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

FilmBox HD te introduce in atmosfera de Halloween

StevieSarbatoriti Halloween-ul? Foarte bine! Si noi!

Si pentru a va arata ca stim cum sa va aducem in starea de spirit specifica zilei dedicate sperieturilor, am pregatit pentru voi filmul „Stevie” pe FilmBox HD. Acest film este varianta „light” si o optiune buna pentru cei care vor sa marcheze momentul dar care nu sunt fani hard-core ai genului horror. Chiar la limita dintre thriller si horror, „Stevie” poate fi acea productie usor diferita care sa va scoata putin din zona de confort fara a va catapulta in miezul unui film de groaza standard.

Povestea

Dupa ani de incercari, Claire si Adrian reusesc sa adopte o fetita, pe Isabel. Se pare ca, totusi, odata cu sosirea copilei de 8 ani, in casa se instaleaza si un prieten imaginar al acesteia, pe seama caruia sunt puse o serie de intamplari neobisnuite si inspaimantatoare. Situatia o face pe Claire sa isi puna cateva intrebari serioase cu privire la trecutul Isabelei si la viata pe care fetita a dus-o inainte de a fi adoptata.

Actorii

Catherine McCormack si Jordi Mollà sunt vedetele acestui film horror numai bun pentru noaptea de 31 octombrie. Pe Catherine o stiti din rolul lui Murron din filmul „Inima Neinfricata” si din rolul „Frumoasei Venetiene”, iar Jordi l-a interpretat de curand pe Santana, personaj negativ in ultimul film din seria „Riddick” (2013).

 

Urmariti un film perfect pentru o seara de Halloween. Suspansul si tensiunea vor contribui la crearea atmosferei potrivite printre dovleci sculptati, paianjeni de plastic, dulciuri tematice si alte elemente specifice. Cat despre final, va garantam ca este unul neprevazut!

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII