JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRS CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Filmul lunii la FilmBox Extra: Good Will Hunting

Good will huntingO lecție despre șansă, genialitate și statut, spusă invers față de cum v-ați obișnuit până acum. FilmBox Extra vă propune pentru începutul de an filmul Good Will Hunting, o dramă din 1997 ce adună la un loc mulți dintre cei mai bine-cunoscuți actori de la Hollywood.

                Matt Damon joacă rolul unui om de serviciu, Will Hunting, la MIT, prestigiosul Institut de Tehnologie din Massachusetts. Acesta demonstrează un talent înăscut în rezolvarea problemelor dificile de matematică. În pofida acestui dar extraordinar, Will se simte în largul lui în mediul în care a crescut, printre băieții de cartier, și simte că dacă s-ar înscrie la cursurile MIT ar însemna o trădare și o renunțare la lumea pe care o cunoaște.

                Profesorul Lambeau (Stellan Skarsgard), care l-a descoperit pe Will, și colegul său Sean McGuire (Robin Williams), încearcă să îl convingă pe tânăr să nu rateze această șansă. Pe aceeași baricadă se află și un prieten al lui Will, rol interpretat de Ben Afleck, care îi spune că stă pe un bilet de loterie și că ar fi o insultă adusă tuturor celor pe care îi cunoaște dacă nu ar profita de ocazie să se ridice dacă tot are șansa.

                Spre deosebire de filmele în care eroii mizează puternic și cu toată speranța pe cartea care speră să fie cea câștigătoare, Good Will Hunting este o poveste de tipul Cenușăresei în care personajele din jurul eroului sunt cele mai încrezătoare în forțele acestuia. Este imposibil să vedeți acest film și să nu rămâneți cu ceva bun, care să vă inspire, ca pentru început de an.

Good Will Hunting, la FilmBox Extra, marti, 27 ianuarie, de la ora 21:00.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII