JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Toamna aceasta în tendințe: Colecția de filme FilmBox Premium

Chef

An după an, ne arătăm iubirea pentru toamnă, un sezon îmbogățit cu pasiune și emoții intense. Cum ne ridicăm la înălțime si anul acesta? FilmBox Premium vă aduce noutăți și cele mai bune colecții de filme. De exemplu, FilmBox Extra va purta un nume de brand nou: FilmBox Premium! Și nu vă temeți, deoarece selecția de filme pregătită se va ridica la înălțimea noului nume. Indiferent că sunteți în căutarea unei comedii sau a unui thriller, indiferent că vreți să vă scufundați în melancolie sau să ieșiți din ea, avem rețeta perfectă pentru zilele, serile și nopțile de toamnă.

Vă faceți griji pentru vreme? Nu e cazul! Am pregătit pentru voi actori atât de buni și filme atât de captivante, încât nici nu credem că vă veți uita pe geam. Iată doar un preview din ceea ce v-am pregătit în această toamnă în tendințe.

Îmbrățișați fiorul și suspansul: veți fi însoțiți de către Vigo Mortensen, Charlize Theron, George Clooney și Johnny Depp. V-am captat atenția? Grozav! Asta înseamnă că vă veți bucura de filme precum „The Road”, „The American” și „Sweeney Todd” în luna septembrie. Și asta nu e tot! La vremuri noi, nume noi. Odată cu redenumirea postului FilmBox Premium, introducem în grila de programe seria „Wayward Pines”, un film de care cu siguranță ați auzit, cu Matt Dillon în rolul principal.

FilmBox Premium va avea grijă și de serile voastre de octombrie, etalând actori precum Robert Downey Jr. și Scarlett Johansson în filme precum „The Chef” sau incredibila producție germană „The Wave”, un film care se va ridica la înălțimea așteptărilor celor mai pretențioși cinefili.

Trend setteri pentru noiembrie? George Clooney – pur și simplu nu ne putem sătura de tipul acesta – și Woody Harelson, desigur. Li se va alătura și Christopher Walken. Acum știți că lucrurile devin serioase, de fiecare dată când acest individ ajunge în distribuție. „Michael Clayton”, „The Messenger” și „Suicide Kings” sunt doar câteva dintre titlurile care vor transforma zilele reci de noiembrie în unele mult, mult mai pline de entuziasm. Ah! Și să nu uităm nici seria „Transporter” de Luc Beson.

Așa că nu vă mai faceți griji pentru vreme, pentru că avem câte un film pentru fiecare emoție de toamnă. Este fresh, este nou și este incitant; este fiorul pe care știți că îl veți găsi mereu la FilmBox Premium începând cu luna septembrie.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII