JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

SPI International/FilmBox angajează agenția Media Pozitiv pentru PR în România

SPI International / FilmBox încredințează agenției Media Pozitiv activitățile de relații publice pentru brandul de televiziune FilmBox.

SPI International este foarte activă în România de aproape un deceniu atât ca distribuitor de filme artistice și programe de televiziune, dar și ca operator de canale de tip pay TV, cum sunt canalele de filme FilmBox transmise de cele mai mari platfome digitale și operatori de cablu din România.

Principalele obiective ale agenției Media Pozitiv în colaborarea cu SPI/FilmBox vor fi să crească vizibilitatea companiei SPI în mediul B2B, să construiască o imagine puternică a brandului FilmBox și să gestioneze proactiv relația cu presa de specialitate.

„Suntem convinși că Media Pozitiv, cu o experiență în zona de media relations și un portofoliu care impresionează, va susține cu succes dorința noastră ca FilmBox să devină unul dintre cele mai populare branduri din România,” explică Alina Tănase, de la SPI International România.

“Ne bucurăm să promovăm un brand atât de fascinant și de îndrăgit în numeroase țări. Este o provocare pentru echipa Media Pozitiv să construiască strategia de comunicare pentru FilmBox România, în contextul în care serviciile de tip VOD sunt încă în faza de pionierat la noi”, afirmă Rareș Petrișor, Head Strategist Media Pozitiv.

SPI operează peste 30 de canale TV FilmBox pe cinci continente, deține și administrează o colecție fără rival de filme la cerere (Video On Demand), cu peste 45 de milioane de abonați plătitori. SPI depune un efort constant de a folosi doar cea mai performantă tehnologie, astfel încât consumatorii și clienții noștri să se bucure de conținut de cea mai bună calitate, accesibil de oriunde. Prin aplicația FilmBox Live, SPI oferă acum live conținutul canalelor sale TV și acces la catalogul de filme la cerere pe orice dispozitiv conectat la internet.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII