JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Bill Paxton, Olivier Martinez și Ray Liotta joacă în Texas Rising, un serial western de succes, premieră în România

Texas-Rising-1

Texas Rising este numele unui serial american de succes, producție 2015, difuzat în România de canalul FilmBox Premium, începând cu luna februarie. Serialul a obținut două nominalizări la premiile Emmy anul trecut.

Acțiunea se concentrează pe luptele pentru independența Texasului și povestește despre apariția celebrilor Texas Rangers.

În rolul generalului Sam Houston, supranumit și tatăl Texasului, îl veți revedea pe Bill Paxton (Aliens, Apollo 13, Titanic, Hatfield & McCoys), actorul fiind chiar rudă de sânge cu personajul pe care îl interpretează. În plus, din distribuție face parte și Olivier Martinez, cunoscut pentru interpretarea sa din filmele „Infidela” sau „S.W.A.T.” El joacă rolul lui Santa Anna, dictatorul tiran al poporului mexican, supranumit  „Napoleon al Vestului”, care, însă, va fi înfrânt în cele din urmă de trupele generalului Houston.

Cât despre primul Texas Ranger din istorie, apare și el, în persoana lui Deaf Smith, interpretat de Jeffrey Dean Morgan (Anatomia lui Grey, P.S: I love you). Dar avem parte și de un personaj secundar extrem de complex, în persoana lui Lorca, rol în care vedem un alt nume greu de la Hollywood, Ray Liotta. Actorul a declarat pentru L.A. Times că serialul Texas Rising reprezintă „un punct culminant în cariera sa”.

Cum nici o intrigă nu este completă fără apariția unei povești de dragoste, în Texas Rising apare și Emily West, interpretată de Cynthia Addai-Robinson, care a intrepretat rolul Naeviei în serialul Spartacus. Despre Emily West se spune că ea este de fapt “Trandafirul Galben al Texasului”, cea care ar fi furnizat trupelor texane importante informații militare din tabăra lui Santa Anna, care au dus, în cele din urmă, la înfrângerea acestuia.

Texas Rising va rula în fiecare joi seară, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII