JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Filmele lunii august pe canalele FilmBox România

SF-uri incitante, drame impresionante și filme pline de acțiune, toate se numără printre recomandările lunii august, la canalele FilmBox România.

 

Last-Days-On-Mars

„Misiune pe Marte” este un horror SF din 2013, în care îl vedem în rolul principal pe Liev Schreiber, actorul care a strâns până în prezent nu mai puțin de 4 nominalizări la Globul de Aur. Filmul reia tema vieții extraterestre pe Marte, însă ființele descoperite sunt departe de a fi inofensive. Când, unul câte unul, membrii echipajului încep să dispară, singura lor scăpare este nava Aurora. Dar va ajunge ea la timp? Pe FilmBox Premium , joi, 11 august, de la 22:30, începe „Misiune pe Marte”.

Actori laureați ai premiilor Oscar, Robert De Niro și Forest Whitaker joacă împreună în „Polițist pe cont propriu”. Filmul, o producție a anului 2013, este povestea lui Malo, interpretat de rapperul 50 Cent, care este fiul unui ofițer NYPD, ucis în acțiune. Tânărul, după ce se alătură forțelor poliției, descoperă că, de fapt, moartea tatălui său nu a fost un accident, iar noii săi colegi știu mai multe decât se credea inițial. Pelicula plină de acțiune, „Polițist pe cont propriu”, începe pe FilmBox Premium, duminică, 14 august, de la ora 21:00.

Niciodată nu este prea târziu să îți schimbi viața, acesta pare a fi mesajul dramei „Slujitorul Domnului”, recomandarea FilmBox Premium pentru duminică, 21 august, ora 21:00. Pelicula, care îi are în distribuție pe Ving Rhames și Deam McDermott, spune istoria dramatică a lui Armstrong Cane, fiul unui pastor, care face 15 ani de închisoare pentru crimă. După eliberare, hotărât să demonstreze lumii că este o altă persoană, Cane ia în primire vechea biserică a tatălui său.

Dacă vă era dor de un thriller impresionant, atunci recomandarea de la FilmBox Extra HD, „Soția perfectă”, este exact ceea ce căutați. Atunci când fratele ei, Ruben, este accidentat de un șofer beat, Leah se răzbună pe doctorul care nu a reușit să îl salveze pe acesta de la moarte. Ea pune la punct un plan teribil, se căsătorește cu medicul și, încet, încet, începe să îi distrugă viața și să îi omoare pacienții. Cine îi va opri planul diabolic aflați marți, 23 august, de la 22:00.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII