JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Filmele și serialele lunii septembrie la FilmBox România

War-and-Peace-1

În luna septembrie, FilmBox România aduce în grila sa de programe, seriale mult-așteptate și filme emoționante pe gustul tuturor abonaților săi.

„Război și pace” a fost îndelung așteptata producție BBC a anului 2016. Serialul, bazat pe romanul cu același nume scris de Lev Tolstoi, spune povestea celor trei tineri, Pierre, Andrei și Natasha care, în vremuri de război, caută să descopere sensul vieții. Pe parcursul celor 6 episoade ale mini-seriei, ne întâlnim cu Paul Dano, James Norton, Lili James, dar și cu Gillian Anderson, în rolul Annei Pavlovna. Producția, nominalizată la premiile Emmy, se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe FilmBox Premium.

Sherlock-0

„Genial, contemporan, imprevizibil” sunt cuvintele cu care criticii laudă noul „Sherlock”, capodopera BBC care începe în septembrie, la FilmBox Romania. Această viziune modernă, surprinzătoare a celebrului cuplu Sherlock Holmes – Dr. Watson, cu care ne întâlnim pentru prima dată în opera lui Arthur Conan Doyle, a strâns nu mai puțin de 70 de premii internaționale. Cele 3 episoade a câte 90 de minute fiecare vor fi pe placul iubitorilor de mistere surprinzătoare și povești cu detectivi geniali. „Sherlock” se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, pe FilmBox Extra HD.

Jekyll-And-Hyde-10

„Jekyll&Hyde” este producția anului 2015 care a atras atenția criticilor de film din toată lumea și a publicului deopotrivă. Petrecută în decorul Londrei anilor ’30, povestea îl urmărește pe Robert Jekyll (Tom Bateman), nepotul celebrului Dr. Jekyll, în căutarea lui de a înțelege care este originea blestemului care planează asupra sa și a familiei sale. Serialul, în care Tom Bateman a ales să își facă singur cascadoriile, se difuzează în fiecare joi, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

Hidden-Places

Sunt anii din timpul Marii Crize și Eliza se luptă să facă față condițiilor dure de viață. Are datorii din ce în ce mai mari, iar situația pare a fi fără ieșire. Dar atunci apare el, Gabriel Harper, un om fără adăpost care va deveni, însă, îngerul ei păzitor și va aduce salvarea mult-așteptată. Drama tulburătoare „Locuri ascunse” se vede duminică, 25 septembrie, de la ora 22:00, pe FilmBox Extra HD.

Wipers-Times

Pentru iubitorii filmelor istorice, FilmBox Romania aduce producția „Jurnal de război”, o peliculă care face un portret realistic al societății, imediat dupa Primul Război Mondial. Firul acțiunii urmărește povestea jurnalistului Fred Roberts care reusește, în pofida tuturor piedicilor, să editeze 23 de numere din revista satirică „The Wipers Times”. El își atrage astfel susținerea oamenilor influenți ai vremii, care îl răsplătesc cu distincția „Crucea militară” pentru bravură. „Jurnal de război” începe duminică, 18 septembrie, la ora 16:40.

 

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII