JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

„19-2”, „American Crime 2” și „Jericho” – serialele lunii octombrie la FilmBox

19-2-0

În octombrie, canalele FilmBox aduc numeroase premiere. „American Crime”, „Jericho” și „19-2” sunt cele trei noi seriale ale căror prime episoade se văd la FilmBox, luna aceasta. Cu nume mari în distribuție și premii multe în palmares, premierele lui octombrie anunță o lună pe placul iubitorilor de seriale.

„19-2” este premiera cu care FilmBox deschide luna octombrie. Serialul, o producție canadiană a anului 2014, cu un rating de de 8,1 pe IMDB, îi aduce în prim plan pe Nick și Ben, doi polițiști din Montreal care arată cât de dificilă este viața în uniformă. În rolurile celor doi joacă Adrian Holmes și Jared Keeso, actori care se întâlnesc pentru a doua oară pe platourile de filmare, după drama SCI-FI „Elysium”. Pentru a înțelege cât mai bine personajele lor, cei doi actori principali s-au alăturat forțelor de poliție canadiene și o bună perioadă chiar au patrulat alături de acestea. „Băieții în albastru s-au descurcat de minune cu noi, ne-au luat sub aripa lor și s-au asigurat că suntem cât se poate de bine pregătiți”, a declarat Holmes. Până la sfârșitul filmărilor cei doi s-au îndrăgostit atât de tare de Montreal, încât și-au cumpărat chiar și proprietăți în zonă. Serialul „19-2” începe pe 1 octombrie, pe FilmBox, de la ora 21:00.

American-Crime-1

Cu trei nominalizări la Globul de Aur anul acesta și 2 premii Emmy câștigate, „American Crime” este una dintre capodoperele serialelor americane din ultimii ani. Regizată de câștigătorul premiului Oscar, John Ridley (12 Years a Slave), premiera de la FilmBox Premium este pe lista celor mai apreciate seriale ale momentului, criticii descriind serialul în cuvinte precum „unul dintre cele mai bune showuri de televiziune de azi”(John Hanlon), „cea mai bună, cea mai inteligentă dramă transmisă la TV anul acesta” (Pittsburg Post-Gazette). Nici actorii din distribuție nu se sfiiesc în a lăuda „American Crime”. Felicity Huffman („Neveste disperate”), care a primit anul acesta o nominalizare la Globul de Aur pentru rolul ei din serial, a declarat că „American Crime este paradisul oricărui actor”, în timp ce Timothy Hutton, și el nominalizat la un premiu Emmy pentru rolul lui Rus, din primul sezon, spune că „provocarea cea mai mare este să reușești să ștergi din memoria oamenilor personajul pe care l-ai jucat în sezoanele anterioare”. Vedeta, și totodată surpriza celui de-al doilea sezon din American Crime, este Regina King. Actrița, care a și câștigat recent premiul Emmy pentru rolul ei ca Terri LaCroix, a declarat: „Pentru cei care ne-au urmărit în primul sezon, o să fie foarte interesant să ne vadă acum ca și personaje complet distincte, din toate punctele de vedere. Cred că va fi foarte intrigant pentru ei”. Serialul se vede în premieră pe 15 octombrie, la FilmBox Premium, începând cu 21:05.

Jericho-1

„Jericho”, serialul care are premiera pe FilmBox Premium, pe 15 octombrie, de la ora 20:00, este considerat „primul Western” britanic. Producție ITV a anului 2016, serialul este inspirat din greutățile vieții celor care au construit viaductul Ribblehead din North Yorkshire. Această producție, al cărei prim episod a strâns 3,3 milioane de spectatori, este creată de Steve Thompson, cel care semnează și „Dr. Who” și „Sherlock”. Drama în 8 episoade îi are în distribuție pe Jessica Raine și pe Hans Matheson. În timp ce Jessica este cunoscută pentru rolurile sale din „Robin Hood” și „Call the midwife”, pe Hans Matheson îl știm din „300: Rise of an Empire” și „Clash of the Titans”. Actorul, după terminarea filmărilor, a declarat că „Jericho este o poveste captivantă” al cărei succes este garantat de chimia dintre actori și de originalitatea scenariului.

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII