JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
PLCZSKHUROBGRSTR CĂUTAŢI-NE PE FACEBOOK

Regina King este vedeta celui de-al doilea sezon din American Crime, premiera de la FilmBox Premium

Regina-King

Are 45 de ani, a câștigat două premii Emmy și este vedeta-surpriză a serialului „American Crime”, care debutează cu  sezonul 2, sâmbătă,  15 octombrie, la FilmBox Premium. Este vorba despre Regina King, actrița de culoare care a uimit criticii cu prestațiile ei din cele două sezoane ale lăudatei producții ABC, „American Crime”.
Cariera Reginei King a început acum mai bine de 20 de ani și actrița este cunoscută pentru rolul ei din „227”, un alt serial celebru nominalizat la Globul de Aur, dar și-a câștigat fanii odată cu lansarea, în 2015, a seriei „American Crime”. Descris ca „unul dintre cele mai bune showuri de televiziune de astăzi”, „American Crime” este o gândit ca o antologie de povești, fiecare sezon aducând aceiași actori în pielea unor alte personaje.

Regina-King-1


Astfel, în primul sezon o vedem pe Regina King în rolul unei femei muslumane de culoare, care trebuie să lupte împotriva stereotipurilor sociale. Despre rolul lui Aaliyah Shadeed, care i-a adus și un premiu Emmy anul trecut, pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar, Regina avea să declare: „Am aflat, în primul rând, câte prejudecăți au de înfruntat musulmanii din America. Am lucrat cu o femeie muslumană, născută în SUA, și poveștile ei de viață m-au făcut să înțeleg mult mai bine cum era Aaliyah.”
În al doilea sezon, care are premiera pe 15 octombrie, ora 21:05, la FilmBox Premium, o vedem pe Regina într-un rol complet diferit. Ea dă viață acum personajului Terri Lacroix, mama exagerat de protectoare a unui băiat acuzat de agresiune sexuală. Încă o dată, prestația ei i-a adus mult râvnitul premiul Emmy la gala de anul acesta, actrița fiind la al doilea trofeu câștigat pentru rolurile sale din American Crime. Încântată de posibilitatea de a interpreta atât de multe personaje diferite, Regina King a declarat: „Pentru cei care ne-au urmărit în primul sezon, o să fie foarte interesant să ne vadă acum ca și personaje complet distincte, din toate punctele de vedere. Cred că va fi foarte intrigant pentru ei”.
Și veștile bune nu se opresc aici. Regina King a anunțat recent că a acceptat să apară și în sezonul 3 din American Crime, alături de Felicity Huffman („Neveste disperate”) și laureatul Oscar, Timothy Hutton. Până atunci, nu ratați primul episod al celui de-al doilea sezon din American Crime. Se vede sâmbătă, de la 21:05, pe FilmBox Premium.

Regina-King-2

 

  • Distribuie pe:
    Facebook Google Bookmarks 

TOP CATEGORII